Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Entrantes-de-Nadal-Demillo pinit

Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Dificultad: Intermedio Tiempo de preparación 15 minuto(s) Tiempo de cocción 10 minuto(s) Tiempo de descanso 30 minuto(s) Tiempo total 55 mins
Porciones: 6
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Unha receita moi fácil e rica, que poderás preparar en poucos minutos e que é perfecta para servir cos teus aperitivos ou entrantes de Nadal. Un rolo de tortilla francesa con salmón que sabemos que che encantará!

Ingredientes

Elaboración

  1. Batemos os catro ovos Demillo.

  2. Preparamos unha bandexa ou recipiente de forno con papel vexetal e prequentamos o forno a 180º.

  3. Engadimos os ovos batidos e forneamos uns 15 minutos.

  4. Mentres se calla o ovo, mesturamos nun bol o queixo crema co endro, as noces, os pepinillos picados e a pementa moída.

  5. Estiramos un anaco de film transparente e colocamos a tortilla encima. Sobre ela, untamos a mestura de queixo crema deixando un dedo de distancia no borde. Encima, coloca os liscos de salmón estirados.

  6. Enrolamos con axuda do plástico.  Canto máis apertado quede, mellor, se poderá cortar e servir. Envólveo co mesmo film e déixao repousar no frigorífico durante unhas horas.

  7. Corta o rolo en porcións cun coitelo ben afiado. Coloca un escarvadentes en cada rolo e serve nunha bandexa. Podes decorar con follas de endro, un pouco de raiadura de limón e un chorriño de aceite de oliva.

    Entrantes-de-Navidad
Palabras claves: nadal, entrantes, cociña fácil, aperitivos
Leave a Comment

Your email address will not be published.