Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Galletas de avea, chocolate e arandos

Galletas de avea, chocolate e arandos

Galletas de avea, chocolate e arandos

Galletas-de-avea-e-chocolate pinit

Galletas de avea, chocolate e arandos

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 10 minuto(s) Tiempo de cocción 15 minuto(s) Tiempo total 25 mins Porciones: 20

Descripción

Unha receita de galletas rápida, fácil e saudable para os teus almorzos e merendas. E tamén adaptable para dietas sen gluten. 

Ingredientes

Instruccións

  1. Poñemos a hidratar os arandos nun tazón con auga e derretimos a manteiga.

    Receita-Galletas-de-avea
  2. Mesturamos os ingredientes secos: fariña, flocos de avea, fermento e a canela. 

  3. Engadimos o ovo, a manteiga derretida e o mel e mesturamos ben todo. 

  4. Incorporamos o chocolate partido (preferentemente chocolate negro), as sementes (pipas, sésamo, mapoula... ) e os arandos xa hidratados. 

  5. Tamén se poden engadir outras froitas, como frambuesas, amorodos ou pasas.

  6. Prequentamos o forno a 170º C. Enfornamos uns 10 ou 15 minutos (dependendo do forno). 

  7. ¡E galletas de avea e chocolate listas para comer! 

    Receita_galletas_de_avea
Palabras claves: Sobremesas, galletas, receitas fáciles, receitas rápidas, sen gluten
Deixa unha resposta

Your email address will not be published.