Un clásico entre as tortas de queixo. Unha sobremesa perfecta para calquera ocasión e tamén para levar a unha comida campestre. E se queres darlle un toque galego, combínaa cun pouco de marmelo e terás o peche perfecto para calquera festa, romaría ou comida.
Nun bol fondo, batemos lixeiramente os ovos con balea, sen que cheguen a facer escuma.
Engadimos o azucre e integramos ben co ovo.
Agregamos agora a fariña e integramos.
Engadimos o queixo crema a temperatura ambiente e integramos coa axuda dunha espátula de silicona, ata que quede unha masa lisa e sen grumos.
Por último, sumamos a nata líquida e mesturamos ben co resto dos ingredientes.
Forramos un molde desmontable con papel de forno e vertemos a masa.
Enfornamos durante 40 ou 45 minutos a 200 graos.
Retiramos do forno, deixamos arrefriar durante unha hora e desmoldamos con coidado.
E agora, a gozar da túa sobremesa!