Unha receita que combina dúas fontes de proteína coas verduras. Un prato moi vistoso, económico e moi saboroso. Apunta os ingredientes e os pasos.
Cortamos o allo e a cebola en anacos pequenos e o pochamos nunha tixola cun pouco de aceite.
Engadimos a cenoria tamén cortada en anacos pequenos e pochamos.
Engadimos agora a carne picada, salpimentamos e revolvemos ben. Engadimos o viño branco e deixamos que se vaia facendo carne e o viño se evapore.
Engadimos o tomate triturado, mesturamos e deixamos cociñar uns poucos minutos.
Mentres a carne faise, cortamos os pementos pola metade e limpamos.
Poñemos as catro metades de pemento nunha bandexa de forno e enchemos coa carne.
Enfornamos 20 minutos ata que o pemento estea brando.
Sacamos os pementos do forno e preparamos os ovos escalfados, seguindo algúns destes métodos.
Coloca un ovo escalfado encima de cada pemento recheo... e terás un prato perfecto!