Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

pinit

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Dificultad: Intermedio Tiempo de preparación 40 minuto(s) Tiempo total 40 mins
Porciones: 2
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Unha receita que combina dúas fontes de proteína coas verduras. Un prato moi vistoso, económico e moi saboroso. Apunta os ingredientes e os pasos. 

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos o allo e a cebola en anacos pequenos e o pochamos nunha tixola cun pouco de aceite. 

  2. Engadimos a cenoria tamén cortada en anacos pequenos e pochamos. 

  3. Engadimos agora a carne picada, salpimentamos e revolvemos ben. Engadimos o viño branco e deixamos que se vaia facendo carne e o viño se evapore. 

  4. Engadimos o tomate triturado, mesturamos e deixamos cociñar uns poucos minutos. 

  5. Mentres a carne faise, cortamos os pementos pola metade e limpamos. 

  6. Poñemos as catro metades de pemento nunha bandexa de forno e enchemos coa carne.

  7. Enfornamos 20 minutos ata que o pemento estea brando.

  8. Sacamos os pementos do forno e preparamos os ovos escalfados, seguindo algúns destes métodos

  9. Coloca un ovo escalfado encima de cada pemento recheo... e terás un prato perfecto! 

Palabras claves: Sinxelo, tradicional
Leave a Comment

Your email address will not be published.