Opciones de impresión:

Tortiñas caseiras con ovos Demillo

Tortiñas_Demillo
Método de cocción
Cocina
Dificultad Principiante
Tempo
Tiempo de preparación: 30 minuto(s) Tiempo total: 30 mins
Mejor temporada Adecuado durante todo el año
Descripción

Tenras, esponxosas e co toque inigualable dos ovos Demillo. Non te perdas esta receita de tortiñas.

Elaboración
  1. Poñemos no vaso da batedora os dous ovos, o azucre e o leite. Batemos todo.

  2. Incorporamos a fariña e o fermento e seguimos batendo, ata que quede unha pasta líquida pero espesa.

  3. Engraxamos un ferro ou tixola antiadherente cun anaquiño de manteiga ou margarina e poñemos un pouco da mestura na tixola.

  4. Cando toda a superficie se encha de burbullas, cunha espátula ou lingua, dámoslle a volta. Deixamos que se doure polo outro lado.

  5. Repetimos este último paso co resto da masa, ata que a esgotemos.

  6. Espolvoreamos con cacao ou azucre glass. Tamén podemos poñerlle mel, chocolate líquido, nata, sirope ou froitas. A gusto do consumidor.

  7. Tortiñas_caseiras_demillo

    E tortiñas caseiras para almorzar ou merendar!

Palabras claves: Almorzo, sobremesa