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Torrijas

Método de cocción
Cocina
Dificultad Principiante
Tempo
Tiempo de preparación: 30 minuto(s) Tiempo total: 30 mins
Mejor temporada Adecuado durante todo el año
Descripción

Na nosa selección de sobremesas non podía faltar esta clásica sobremesa. É típico de Semana Santa, pero perfecto para calquera momento do ano. Fácil de facer, tradicional e, por suposto, exquisito.

Ingredientes
  • 1 Barra de pan (del día anterior)
  • 3 Huevos Demillo
  • 1 litro Leche
  • Piel de un limón
  • 4 cucharadas Azúcar
  • Aceite de oliva
  • Azúcar y canela para rebozar
Elaboración
  1. Cortar o pan en rodajas.
  2. Colocar o pan nunha bandexa fonda.
  3. Ferver o leite coa rama de canela, a pel de limón e o azucre.
  4. Retirar do lume cando rompa a ferver e verter sobre o pan.
  5. Deixar 15 minutos para que o pan absorba ben todo o leite.
  6. Bater os ovos e pasar o pan polo ovo batido.
  7. Fritir as torrijas no aceite de oliva.
  8. Aínda quentes, rebozar en azucre e canela en po.
  9. ¡A comer!