Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Torrijas

Torrijas

Torrijas

Sobremesas
pinit Ver galería 5 photos

Torrijas

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 30 minuto(s) Tiempo total 30 mins
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Na nosa selección de sobremesas non podía faltar esta clásica sobremesa. É típico de Semana Santa, pero perfecto para calquera momento do ano. Fácil de facer, tradicional e, por suposto, exquisito.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortar o pan en rodajas.
  2. Colocar o pan nunha bandexa fonda.
  3. Ferver o leite coa rama de canela, a pel de limón e o azucre.
  4. Retirar do lume cando rompa a ferver e verter sobre o pan.
  5. Deixar 15 minutos para que o pan absorba ben todo o leite.
  6. Bater os ovos e pasar o pan polo ovo batido.
  7. Fritir as torrijas no aceite de oliva.
  8. Aínda quentes, rebozar en azucre e canela en po.
  9. ¡A comer!
Archivar en