Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Torrijas

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Sobremesas
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Torrijas

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 30 minuto(s) Tiempo total 30 mins Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Na nosa selección de sobremesas non podía faltar esta clásica sobremesa. É típico de Semana Santa, pero perfecto para calquera momento do ano. Fácil de facer, tradicional e, por suposto, exquisito.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortar o pan en rodajas.

  2. Colocar o pan nunha bandexa fonda.

  3. Ferver o leite coa rama de canela, a pel de limón e o azucre.

  4. Retirar do lume cando rompa a ferver e verter sobre o pan.

  5. Deixar 15 minutos para que o pan absorba ben todo o leite.

  6. Bater os ovos e pasar o pan polo ovo batido.

  7. Fritir as torrijas no aceite de oliva.

  8. Aínda quentes, rebozar en azucre e canela en po.

  9. ¡A comer!

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