Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Torta de noces

Torta de noces

Torta de noces

Receita-torta-de-noces-Demillo pinit

Torta de noces

Dificultad: Intermedio Tiempo de cocción 50 minuto(s) Tiempo total 50 mins
Porciones: 8

Descripción

Unha deliciosa receita de repostería para os amantes do doce e os froitos secos.

Ingredientes

Instrucións

  1. Mesturamos o ovo con 150 gramos de manteiga, 100 gramos de azucre, a fariña e o sobre de fermento.

    Receita-torta-de-noces-Demillo
  2. Poñemos a mestura nun molde do forno, untado con margarina ou manteiga e metemos no forno a 180/200 graos uns 15 minutos

  3. Mentres, derretimos os outros 150 gramos de margarina (ou manteiga) e mesturámolos cos outros 100 gramos de azucre, a cullerada de leite e as noces partidas.

  4. Sacamos a torta do forno e poñemos a mestura por encima, repartíndoa ben por toda a superficie.

  5. Metemos de novo ao forno outros 30 minutos.

  6. Deixamos arrefriar, desmoldamos e a comer!

    Receita-torta-de-noces-Demillo
Palabras claves: Sobremesas, tortas, froitos secos