Opciones de impresión:

Sandwich de ensalada de ovo

Recetas-Sandwich
Método de cocción
Dificultad Principiante
Tempo
Tiempo de preparación: 10 minuto(s) Tiempo de descanso: 10 minuto(s) Tiempo total: 20 mins
Porciones 6
Mejor temporada Adecuado durante todo el año
Descripción
Un sandwich clásico, de fácil elaboración, pero co toque diferente que lle achega o pemento e a mostaza. Ideal para levar de romaría ou á praia, pero tamén para unha cea rápida nos días de verán.
Ingredientes
  • 3 ovos Demillo
  • 1 paquete de pan de molde de sementes
  • 1 cebola
  • 2 tomates
  • Rúcula ou mestura de leitugas
  • Maionesa
  • Mostaza
  • Pementón doce
Elaboración
  1. Cocer os ovos durante 10 min. Arrefriar en auga fría uns minutos e cortar en dados pequenos. 

  2. Picar a cebola en cadros pequenos e reservar. 

  3. Nun bol mesturamos os ovos coa cebola e engadímoslle maionesa e mostaza. 

  4. Estendemos a mestura anterior sobre o pan de molde e espolvoreamos o pementón por encima. 

  5. Cortamos os tomates en láminas e colocámolo sobre o ovo. Acabamos cunha capa de mestura de leitugas ou rúcula e tapamos coa outra porción de pan.

  6. Sandwich listo para gardar e saír a comer!