Revolto de ovos Demillo e millo doce
Revolto de ovos Demillo e millo doce


Revolto de ovos Demillo e millo doce
Descripción
Dobre de millo nesta deliciosa e sinxela receita. Ovos de galiñas alimentadas con millo e millo doce. Perfecto para unha cea rápida e saudable.
Ingredientes
Elaboración
-
Pica a cebola e dóuraa nunha tixola cun pouco de aceite. Mentres bate os ovos e escorre o millo doce.
-
Cando a cebola estea branda e dourada, engade o millo doce escorrido. Saltea uns segundos.
-
Bótalle un chisco de sal aos ovos batidos e incorpóraos á tixola. Cunha culler de madeira, remove para que non se peguen e para ir facendo o revolto. Deixa que o ovo se calle, pero non o deixes demasiado tempo para que non se seque.
-
Coloca o revolto nun prato e pon algúns picatostes por encima. E listo para comer!