Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Revolto de ovos  Demillo e millo doce

Revolto de ovos Demillo e millo doce

Revolto de ovos Demillo e millo doce

Revolto-de-millo-Demillo pinit

Revolto de ovos Demillo e millo doce

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 30 minuto(s) Tiempo total 30 mins
Porciones: 2
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Dobre de millo nesta deliciosa e sinxela receita. Ovos de galiñas alimentadas con millo e millo doce. Perfecto para unha cea rápida e saudable.

Ingredientes

Elaboración

  1. Pica a cebola e dóuraa nunha tixola cun pouco de aceite. Mentres bate os ovos e escorre o millo doce.

    Revolto-de-millo-Demillo
  2. Cando a cebola estea branda e dourada, engade o millo doce escorrido. Saltea uns segundos.

    Revolto-de-millo-Demillo
  3. Bótalle un chisco de sal aos ovos batidos e incorpóraos á tixola. Cunha culler de madeira, remove para que non se peguen e para ir facendo o revolto. Deixa que o ovo se calle, pero non o deixes demasiado tempo para que non se seque. 

  4. Coloca o revolto nun prato e pon algúns picatostes por encima. E listo para comer!

Palabras claves: Saudable, Cociña fácil
Leave a Comment

Your email address will not be published.