Opciones de impresión:

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

revolto-de-lagostinos
Método de cocción
Cocina
Dificultad Principiante
Tempo
Tiempo de preparación: 20 minuto(s) Tiempo total: 20 mins
Porciones 4
Mejor temporada Adecuado durante todo el año
Descripción

Unha receita perfecta para un entrante ou unha cea. Fácil, rápido, saudable e delicioso , que máis se pode pedir?

Ingredientes
  • 6 ovos Demillo
  • 1 feixe de alletes tenros
  • 250 gramos langostino cocido
  • 2 culleradas de aceite de oliva
  • Sal
  • Pementa
Elaboración
  1. Cortamos os alletes en anacos pequenos e os pochamos no aceite.

  2. Engadimos os lagostinos pelados e os salteamos uns minutos. 

  3. Batemos os seis ovos, salpimentamos e engadímolos á tixola. 

  4. Cando o ovo empece a callar, empezamos a revolver con movementos circulares, cunha culler de pau ou unha espátula. 

  5. Empratamos e a comer!

Palabras claves: nadal, entrantes, cociña fácil