Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Revolto de lagostinos e ajetes tenros

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

revolto-de-lagostinos pinit

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 20 minuto(s) Tiempo total 20 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Unha receita perfecta para un entrante ou unha cea. Fácil, rápido, saudable e delicioso , que máis se pode pedir?

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos os alletes en anacos pequenos e os pochamos no aceite.

  2. Engadimos os lagostinos pelados e os salteamos uns minutos. 

  3. Batemos os seis ovos, salpimentamos e engadímolos á tixola. 

  4. Cando o ovo empece a callar, empezamos a revolver con movementos circulares, cunha culler de pau ou unha espátula. 

  5. Empratamos e a comer!

Palabras claves: nadal, entrantes, cociña fácil
Leave a Comment

Your email address will not be published.