Gústache a tortilla de patacas con pementos? Pois imos darlle a volta. Atréveche con esta orixinal receita na que é o pemento o que leva dentro a tortilla. Unha maneira diferente para comer este prato e de levarcho a unha comida campestre. Delicioso!
Pelamos as patacas e cortámolas en anacos duns 3 mm de grosor.
Fritimos en abundante aceite quente, ata que a pataca estea branda.
Mentres as patacas fanse, batemos os ovos nun bol.
Retiramos as patacas, escorremos o exceso de aceite e botamos no ovo batido. Mesturamos ben para que a pataca empápese ben co ovo.
Cortamos a parte superior do pemento e limpamos o interior de sementes.
Enchemos o pemento coa mestura de ovo e patacas.
Selamos a parte superior do pemento con fariña.
Fritimos os pementos en abundante aceite quente, polos dous lados.
Retiramos a un papel absorbente para quitar o exceso de aceite, deixamos arrefriar e cortamos en anacos.