Os ovos recheos son un dos pratos máis fáciles e versátiles que podes preparar. Aquí deixámosche unha receita diferente e orixinal, con paté de mexillóns. Moi fácil, deliciosa e perfecta para levar de picnic, para un entrante ou para poñer de aperitivo.
Poñemos os ovos para cocer en auga con sal e vinagre durante 10 minutos. Retiramos e deixamos arrefriar.
Mentres os ovos arrefrían, cunha batedora trituramos os mexillóns cunhas culleradas de escabeche.
Engadimos o queixo en crema e integramos ben cos mexillóns triturados.
Cortamos os ovos pola metade e quitamos a xema.
Machucamos a metade das xemas e engadímolas á mestura de mexillóns e queixo para completar o paté. Se quede moi espeso, podemos engadir un par de culleradas máis de escabeche para alixeirar.
Enchemos os ovos cocidos co paté.
Cortamos uns anacos de cebola e colocámolos encima do ovo.
Reservamos na neveira ata a hora para comer ou de saír para o picnic.
¡Aquí tienes la vídeo receta!