Ovos de galiñas alimentadas a base de millo
Ovos recheos de lagostinos, salmón e mango

Ovos recheos de lagostinos, salmón e mango

Ovos recheos de lagostinos, salmón e mango

Ovos-recheos pinit

Ovos recheos de lagostinos, salmón e mango

Dificultad: Principiante Tiempo de preparación 15 minuto(s) Tiempo de cocción 10 minuto(s) Tiempo total 25 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Unha orixinal e refrescante receita de ovos recheos, que integra o intenso sabor do marisco e a froita tropical. Unha opción perfecta para un entrante (tamén para Nadal), para un cóctel ou para unha cea lixeira.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cocemos os 8 ovos Demillo en auga uns 10 minutos. Retiramos, mergullamos en auga fría e deixamos arrefriar mentres facemos a mestura do recheo.

    receta-ovos-escoceses-demillo
  2.  
    Picamos o salmón afumado, o mango, a cebola e os lagostinos en anacos pequenos. Reservamos algunhas colas de lagostino para decorar.
  3. Quitamos a casca aos ovos e cortámolos pola metade. Sacamos a xema e reservamos para usar unha parte no recheo.

  4. Mesturamos ben todos os ingredientes que cortamos previamente cunha pequena parte das xemas desmenuzadas e maionesa.

  5. Enchemos as metades dos ovos cocidos coa mestura e decoramos con maionesa e coas colas de lagostino.

  6. Ovos recheos listos para degustar!

    Ovos-recheos
Palabras claves: nadal, entrantes, cociña fácil,
Leave a Comment

Your email address will not be published.