Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

pinit

Pementos recheos de carne con ovo escalfado

Dificultad: Intermedio Tiempo de preparación 40 minuto(s) Tiempo total 40 mins
Porciones: 2
Mejor temporada: Adecuado durante todo el año

Descripción

Unha receita que combina dúas fontes de proteína coas verduras. Un prato moi vistoso, económico e moi saboroso. Apunta os ingredientes e os pasos. 

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos o allo e a cebola en anacos pequenos e o pochamos nunha tixola cun pouco de aceite. 

  2. Engadimos a cenoria tamén cortada en anacos pequenos e pochamos. 

  3. Engadimos agora a carne picada, salpimentamos e revolvemos ben. Engadimos o viño branco e deixamos que se vaia facendo carne e o viño se evapore. 

  4. Engadimos o tomate triturado, mesturamos e deixamos cociñar uns poucos minutos. 

  5. Mentres a carne faise, cortamos os pementos pola metade e limpamos. 

  6. Poñemos as catro metades de pemento nunha bandexa de forno e enchemos coa carne.

  7. Enfornamos 20 minutos ata que o pemento estea brando.

  8. Sacamos os pementos do forno e preparamos os ovos escalfados, seguindo algúns destes métodos

  9. Coloca un ovo escalfado encima de cada pemento recheo... e terás un prato perfecto! 

Palabras claves: Sinxelo, tradicional
Deja un comentario

Your email address will not be published.